.


Sydsvensk Elteknik AB

User 01

Andreas Eklund

Projektledare

Vi är specialister på installationer av starkström, belysning, belysningsstyrningar och EIB-system för så kallade intelligenta hus. Vi levererar högkvalitativa eltjänster med bra service till ett konkurrenskraftigt pris. Vi strävar efter totalansvar i våra entreprenader och vill helst vara med hela vägen från projektering till slutförande.

 

Säkerhet

Rätt elsäkerhet i hemmet är en av de viktigare sakerna att tänka på när du bygger hus eller renoverar. En feldragen elledning i badrummet eller dålig anslutning i en vägg kan orsaka enorma skador på människor, ditt hem och din ekonomi.

 

Checklista...

 

 

Energibesparing

Vill du få mer över i plånboken? Då finns det en rad olika åtgärder som hjälper dig med detta, tex byta ut dina ljuskällor till LED eller reglera inomhustemperatur på rätt sätt mm Här finns ytterliga några sidor som kan ge dig tips:
 

 

 

Intelligenta installationer

Att göra en intelligent installation i ditt hus gör att du blir miljösmart och får ökad boendekomfort samtidigt.Inte nock med detta så sänker den även din enrgiförbrukning.Du kan även koppla till larmet till ditt smarta hus, både med övervakning och hemmasimulering som kan tända och släcka lampor automatiskt.
Läs mer...